Fotky z karnevalu

09.03.2016 20:47

Milé dámy a pánové,

 

minulou středu proběhl ve škole karneval pro děti 1. – 4. ročníků. V zájmu vedení školy i zástupců rodičů je upevňovat vzájemné vztahy a tak letos připravovali tuto každoroční akci pro děti rodiče.

Karnevalem nás provázel klaun Jiskřík, v závěru mu pomáhal maskot velká medvědice a účastnilo se 159 dětí.

Zdá se, že děti si nachystané aktivity užily a paní vychovatelky si celou akci mohly uvolněně a v poklidu vychutnat. Bylo prima, že i paní učitelky přišly své děti povzbudit.

 

Ráda bych poděkovala všem, kteří svou ochotou a pozitivním naladěním akci podpořili – zástupkyním a zástupcům, kteří sdíleli informace mezi rodiči, panu školníkovi, také vychovatelkám, které pomohly s výzdobou tělocvičny a dohlédly na děti. 

Díky výtečným jednohubkám paní Hanky Koutové děti doplnily energii, pitíčka od Lucky Řehákové uhasily žízeň, kouzelné klauní perníčky od Kateřiny Brierley si děti odnesly domů (pokud je nezbaštily hned) a malé pozornosti za spolek Unie rodičů bohatě doplnily drobné dárky od paní Čencové, firmy Amboseli s.r.o., pana Hrnčíře.

Za Unii rodičů při 5. ZŠ, z.s. bych ráda poděkovala za mimořádný finanční dar paní Jarce Kyselové a firmě Dreamland spol. s r.o., paní Markétě Krejčí a panu Janu Hoffmanovi.

Cením si velké podpory Mirky Pavlů, Petry Novotné, Evy Hrnčířové, Dany Salačové a Katky Bartošové.

Prostě, s takovou úžasnou podporou je to radost. 

Přeji vám – nám stejný elán i do příštích společných akcí! 

 

Zde se můžete podívat na fotografie z karnevalu:

 

kackabarto.rajce.idnes.cz/Karneval_5ZS_MB_02032016

goo.gl/photos/8DWLkPKnrgZ9ZRAR7